Wie ben ik?

Home » Personal Coaching » Wie ben ik?

JoToBeMe1_0220 (1)

Ik ben Jolanda Verdegaal, positief, vrolijk, energiek, kleurrijk, sportief, gevoelig, moeder, gezond, mensenmens. Opgegroeid in het gezellige Brabant in een gezin met vier kinderen met daarbij de nodige levenslessen.

Ik woon in het mooie Eersel met mijn drie lieve dochters. Ik heb een liefdevolle relatie met Ruud, waar ik al jaren een latrelatie mee heb en waarmee ik veel geniet en reis.
Bij mijn huis is een fijne aparte werkruimte.

Ik hou van de zon, het leven, bewegen, sporten, mensen, o.a. mijn kinderen, vriend, familie, vrienden en veel mensen die ik in mijn leven ben tegengekomen, lekker eten en drinken, gezondheid, positiviteit, creativiteit, vrijheid, leren, inspiratie opdoen, lezen, reizen, terrasjes, lachen, leuke dingen doen, plezier maken, een goed gesprek, gezelligheid, rust, gelukkig en mezelf zijn!

Ik heb de nodige levenslessen gehad. Dat heeft me gebracht waar ik nu ben: Gelukkig en vol levensvreugde. Door mijn ontwikkelingen en de dingen die ik ben tegengekomen op mijn levenspad heb ik nu mijn passie om dit geweldige vak uit te mogen oefenen. Ik vind het geweldig om mensen inzichten te geven in hun leven, waardoor ze het geluk zien dat in eenieder zit!

Mijn visie is: Met liefde en plezier coachen en mensen die dat willen bij zichzelf laten komen, waardoor ze met veel geluk en vreugde leven.

Mijn levenstekens zijn: een hart en de zon. Een hart = liefde en de zon = energie. Als de zon schijnt is alles fijner, dus laat de zon in jezelf schijnen en sluit fijne dingen en veel liefde in je hart.

Ik heb de afgelopen jaren verschillende opleidingen, cursussen en workshops gevolgd die mijzelf completer en gelukkiger hebben gemaakt. Om in te zien wie ik ben en waar ik gelukkig van word. Ik heb een o.a. deelgenomen aan een Outdoor training Communicatie & Psychologie en een opleiding hNLP – NLP Practitioner Communicatie & Psychologie gevolgd bij Sirius Commitment.

hNLP staat voor Humanistic Neuro – Linguistic Psychology.
NLP voor; Neuro – Linguistic Programming.
Humanistic; een mogelijkheid creëren om ons bewuste en onbewuste te organiseren tot zelfrealisatie.
Neuro: Het instrument waardoor ons bewustzijn, onze spirit stroomt.
Liguistic: De taal hoe wij onze eigen werkelijkheid creëren. De taal die we onszelf en de wereld opleggen kan een beperking zijn.
Psychology; Verbreed de mogelijkheden. Mensen groeien en transformeren, het zijn geen machines die we kunnen programmeren.

In 2019 heb ik een jaaropleiding bij B-Mind gevolgd als trainer en coach, met 2 trainingsweken in het buitenland. Om me nog meer te verdiepen en te leren over: vitaliteit, ademhalen, koude training, bewegen en balans. Dit is weer een verrijking en kan ik weer delen met mijn cliënten.

wow 2