Personal coaching

Home » Personal coaching

4.1 personal coaching bovenaan

Loop je op dit moment vast in je leven of merk je dat je steeds weer tegen dezelfde dingen aanloopt?  Wil je verder, heb je net een echtscheiding achter de rug of iemand verloren die je erg dierbaar was? En wil je zo graag weer positief verder, maar weet je niet goed hoe je dat aan moet pakken? Laat mij je begeleiden. Met met intensieve, praktische en leerzame traject, van meestal 5 sessies, lukt het jou zeker om energieker en gelukkig te zijn, in je eigen, unieke kracht te komen en dit tweede deel van je leven een mooie kans te geven. Veel mensen geven hun zelf het levens cadeau van een coaching traject bij een goede personal coach. WELKOM om te investeren in jezelf, waar je de rest van je leven kracht uit haalt.

4.2 personal coaching middenin

To Be Me-methode

Tijdens een kort en intensief coaching traject help ik je om in je eigen kracht te komen en blijvend te veranderen. Daarbij werk ik volgens de To Be Me-methode. Na een eerste verdiepingsgesprek, volgen er meestal vijf coaching sessies over een periode van ongeveer drie maanden. Natuurlijk overleggen we samen over het precieze aantal sessies dat je nodig hebt. Ik neem altijd uitgebreid de tijd; gemiddeld duren de sessies 2 à 2½ uur.

Tools voor de rest van je leven

Tijdens de coaching sessies krijg je tools die je de rest van je leven kunt gebruiken, om blijvend te veranderen en positiever dit tweede deel van je leven tegemoet te gaan. Een positieve verandering kan voor jou van alles zijn. Het kan betekenen dat je gelukkiger, vrolijker, rijker, slanker, fitter, rustiger of blijer wordt. En zo zijn er nog veel meer veranderingen op te noemen! Denk bijvoorbeeld eens aan een geweldige baan of een liefdevolle relatie. Het zijn in ieder geval allemaal zaken waar ik als energieke coach, graag een bijdrage aan lever.

4.3 personal coaching foto voor en foto's na; onderaan

Hulp vragen is moeilijk

Ik besef maar al te goed dat ‘hulp vragen’ voor veel vrouwen een grote stap is. Weet dat ik er ben voor jou en dat we het samen doen. Ik gun iedere vrouw, na alles wat zij heeft meegemaakt, om weer positief in het leven staan en ik ben er van overtuigd, dat dat voor iedereen mogelijk is. Weet dat de toekomst voor je ligt en dat jij die helemaal zelf bepaalt. Jij bent de leider van je leven!

To Be Me… in je eigen kracht.

Vul in voor gratis kennismakingsgesprek:

    Je naam (verplicht)

    Je e-mail (verplicht)

    Onderwerp

    Je bericht