Personal coaching

Home » Personal coaching

4.1 personal coaching bovenaan

Loop je op dit moment vast in je leven of merk je dat je steeds weer tegen dezelfde dingen aanloopt? Heb je net een echtscheiding achter de rug of iemand verloren die je erg dierbaar was? En wil je zo graag weer positief verder, maar weet je niet goed hoe je dat aan moet pakken? Laat mij je helpen. Met wat begeleiding lukt het jou zeker de draad weer op te pakken en dit tweede deel van je leven een mooie kans te geven.

4.2 personal coaching middenin

To Be Me-methode

Tijdens een kort en intensief coachingstraject help ik je om in je eigen kracht te komen en blijvend te veranderen. Daarbij werk ik volgens de To Be Me-methode. Na een eerste verdiepingsgesprek, volgen er meestal vijf coachingsessies over een periode van ongeveer drie maanden. Natuurlijk overleggen we samen over het precieze aantal sessies dat je nodig hebt. Ik neem altijd uitgebreid de tijd; gemiddeld duren de sessies 2 à 2½ uur.

Tools voor de rest van je leven

Tijdens de coachingsessies krijg je tools die je de rest van je leven kunt gebruiken, om blijvend te veranderen en positiever dit tweede deel van je leven tegemoet te gaan. Een positieve verandering kan voor jou van alles zijn. Het kan betekenen dat je gelukkiger, vrolijker, rijker, slanker, fitter, rustiger of blijer wordt. En zo zijn er nog veel meer veranderingen op te noemen! Denk bijvoorbeeld eens aan een geweldige baan of een liefdevolle relatie. Het zijn in ieder geval allemaal zaken waar ik als energieke coach, graag een bijdrage aan lever.

4.3 personal coaching foto voor en foto's na; onderaan

Hulp vragen is moeilijk

Ik besef maar al te goed dat ‘hulp vragen’ voor veel vrouwen een grote stap is. Weet dat ik er ben voor jou en dat we het samen doen. Ik gun iedere vrouw, na alles wat zij heeft meegemaakt, om weer positief in het leven staan en ik ben er van overtuigd, dat dat voor iedereen mogelijk is. Weet dat de toekomst voor je ligt en dat jij die helemaal zelf bepaalt. Jij bent de leider van je leven!

Een kleine stap in de goede richting is om deel te nemen aan mijn maandelijkse, praktische en leerzame workshops, die speciaal gericht zijn op gescheiden en alleenstaande vrouwen. Kijk even op mijn jaarplanning voor de exacte data of neem contact op voor een vrijblijvend, eerste gesprek en ontdek hoe ik je kan helpen om blijvend te veranderen.

To Be Me… in je eigen kracht.

Vul in voor gratis kennismakingsgesprek:

    Je naam (verplicht)

    Je e-mail (verplicht)

    Onderwerp

    Je bericht