Hele fijne feestdagen en op naar een hoopvol 2021


Wat een jaar…een heel bizar jaar voor iedereen. En een jaar waarin we veel geleerd hebben en wat ongetwijfeld de geschiedenisboeken in gaat…

We leerden flexibel te zijn, te kijken en doen wat wel kan, te ervaren hoe belangrijk gezondheid en samenzijn is en wat ziek en eenzaamheid kan zijn.  We weten nu hoe kwetsbaar we zijn en ook hoe fijn en belangrijk wat meer rust nemen is. En een grote les is: dat niets in het leven zeker is….

Ongeveer het enige wat zeker is, is dat alles onzeker is…

Ook hebben we geleerd: omgaan met wat zich voordoet en genieten en doen van wat wel kan!

Wat een lessen, die voor ons allen pittig en langdurig waren en nog zijn!

Waar het naartoe gaat met de wereld en wanneer we weer kunnen omarmen, knuffelen, feesten, winkelen, naar festivals, reizen etc… dat weet niemand.

Steuntje in de rug, tools om verder te gaan, ik geef ze je graag…!!!
Hoe kan ik positief blijven in deze roerige tijd
Hoe kan ik omgaan met deze angst en onzekerheid….
Hoe lang duurt dit thuiswerken, online lessen van mijn kinderen, weinig inkomen, geen werk etc. nog….
Graag begeleid ik je met alle vragen, die je in deze tijd bezig houden….

Met personal coaching heb ik in dit bizarre jaar weer, een aantal mensen mooie inzichten mogen geven en in hun eigen kracht gezet en stappen vooruit kunnen laten zetten. Dat ondanks alles wat ze meegemaakt hebben en blijven meemaken, dat hoort bij ieder leven. We hebben allemaal onze eigen dingen die we meemaken en mee moeten dealen. Daar weet ik alles van! Weet jij even niet hoe en kun je tools gebruiken om; verder te kunnen, gelukkig(er) te worden, krachtiger te worden, meer in balans of welke coaching-vraag dan ook. Ik begeleid je graag.

Ook in deze tijd, kan ik op afstand één op één blijven coachen. Welkom voor een kopje thee of koffie en geef je graag tools waar de rest van je leven wat aan hebt. Ik werk met een kort, intensief en praktisch traject om blijvend te veranderen. Geef jij jezelf dit levenscadeau in 2021? WELKOM!
Ik wens iedereen hele fijne kerstdagen; geniet van wat mogelijk is.

We zeggen vaarwel tegen 2020 en reizen verder naar een positief, mooi en gelukkig 2021!

Voor GELUK kun je kiezen; dus kies wijs!

Warme feestgroet, Jolanda Verdegaal