Gratis coachingsgesprek


Momenteel ben ik al weer halverwege mijn opleiding tot B-Mind Trainer en Coach. Als mens en zeker als coach vind ik het belangrijk dat je blijft bijleren en ontwikkelen. Het is een krachtige, korte en zeer effectieve methode, die zich al bij verschillende mensen, bedrijven en instanties bewezen heeft. Dus ik leer weer erg veel bij.

Als “huiswerk”, om te oefenen, ben ik op zoek naar iemand; een onbekende, voor een coachingsgesprek met de nieuwe methodes die ik geleerd heb. Heb jij een vraag, waar je graag mee verder komt, inzicht in wilt krijgen en/of een antwoord op wil? Bel me, mail me, app me of stuur me een DM. Mail: welkom@jolandaverdegaal.nl Bellen en appen: 06-51123220. DM Facebook of LinkedIn.

Alles is natuurlijk strikt vertrouwelijk en ik verzeker je dat je bruikbare tools krijgt om je volgende stappen te zetten.

Grijp je kans! Ik hoor graag van je. WELKOM!
3 3839707719_b16a45dbee comfortzone afbeelding1