Over Jolanda

Home » Over Jolanda

‘Levensgeluk voor iedereen mogelijk maken’: dat is mijn missie! In mijn ogen verdient iedereen een tweede kans en zeker vrouwen die na hun scheiding of het verlies van een dierbare positief verder willen in het leven.

Als personal coach én ervaringsdeskundige begeleid ik vrouwen op verschillende manieren. Ik voorzie hen van de juiste tools om weer stappen vooruit te zetten, ik organiseer workshops en breng vrouwen met elkaar in contact in mijn besloten Facebookgroep. Mijn coaching, volgens de To Be Me-methode, is doorgaans kort en intensief. Vrouwen (her)ontdekken hun eigen kracht en kunnen weer genieten van het leven door blijvend te veranderen.

To Be Me… in je eigen kracht.

Ik ben afgestudeerd aan de post-hbo opleiding hNLP (humanistic Neuro Linguistic Psychology & Neuro Linguistic Programming) en volgde daarnaast vele cursussen en trainingen op het gebied van zelfontwikkeling en zelfontplooiing. Ik ben ervaringsdeskundige op een aantal gebieden en focus me op het begeleiden van vrouwen na een scheiding of verlies.

Kijk, dit ben ik!Woordwolk versie def

 

5.2 over Jolanda onderaan

Vul in voor gratis kennismakingsgesprek:

    Je naam (verplicht)

    Je e-mail (verplicht)

    Onderwerp

    Je bericht