Over Jolanda

Home » Over Jolanda

‘Levensgeluk voor iedereen mogelijk maken’: dat is mijn missie! In mijn ogen verdient iedereen een tweede kans en zeker vrouwen die na hun scheiding of het verlies van een dierbare positief verder willen in het leven.

Als personal coach én ervaringsdeskundige begeleid ik vrouwen op verschillende manieren. Ik voorzie hen van de juiste tools om weer stappen vooruit te zetten, waar ze de rest van hun leven kracht uit kunnen halen. Mijn coaching, volgens de To Be Me-methode, is doorgaans kort, effectief en doeltreffend. Mannen en vrouwen (her)ontdekken hun eigen kracht en kunnen weer genieten van het leven, dus energiek verder met hun leven, door blijvend te veranderen. Iedereen kan ik leren te kiezen voor geluk, ondanks alles wat je hebt meegemaakt….. Ik spreek en werk uit ervaring.

To Be Me… in je eigen kracht.

Ik ben afgestudeerd in 2014, aan de post-hbo opleiding hNLP (humanistic Neuro Linguistic Psychology & Neuro Linguistic Programming) en behaalde ik mijn B-Mind diploma in 2019; dat is met name gericht op vitaliteit, bewegen, koude training en mindset. Ook heb ik daarnaast vele cursussen en trainingen op het gebied van zelfontwikkeling en zelfontplooiing. Leven is leren, dus ik blijf altijd leren en in beweging. Ik ben ervaringsdeskundige op vele gebieden en focus me op het begeleiden van mensen die verder willen, een specialisatie is oa vrouwen na een scheiding of verlies.

Wat woorden die bij me passen…Woordwolk versie def

5.2 over Jolanda onderaan

Vul in voor gratis kennismakingsgesprek:

    Je naam (verplicht)

    Je e-mail (verplicht)

    Onderwerp

    Je bericht