101 Tips

Home » 101 Tips

Gescheiden, alleenstaand, wel of geen kinderen, gebroken gezin, onbegrip en toch verder…
HELP, HOE DAN?

pecku_0031Ben jij er, ongewenst, alleen voor komen staan? Met of zonder kinderen? Dan heb je veel aan je hoofd: de pijn, het onbegrip, de chaos, de dingen die geregeld moeten worden… Terwijl je eigenlijk al ‘op’ bent. Je hoofd zit vol, maar je weet: IK MOET DOOR!

Pak de draad weer op

Als je dat echt wilt, kan dat. Echt waar. Als ervaringsdeskundige weet ik precies hoe je je voelt. Maar ik weet ook dat het je met wat begeleiding vast lukt om de draad weer op te pakken en dit tweede deel van je leven een mooie kans te geven. Misschien mag ik je daarbij helpen?

Gratis e-book

In mijn e-book vind je 101 tips (met uitleg) waarin je veel herkenning zult vinden en die eenvoudig toepasbaar zijn. Door die tips ga je anders tegen de situatie aankijken en kom je meteen in actie. 101-tips-voor-gescheiden-vrouwenWant: ‘Je kunt het nu niet, niet meer weten’.

Hier vind je alvast de eerste drie tips; vraag het gratis e-book aan om alle tips te kunnen lezen:

  1. Zorg dat je de scheiding goed en duidelijk regelt. Zorg in ieder geval voor een GOEDE advocaat en/of mediator en andere hulptroepen.
  2. Neem de tijd. Hoe lang ben je getrouwd geweest? Scheiden is een proces, laat je niets aanpraten en laat je niet opjagen, door niemand.
  3. Zorg heel goed voor jezelf. Zoek afleiding, balans, maak tijd voor jezelf en geniet daarvan. Blijf in jezelf geloven, heb vertrouwen en wees positief.

Vul onderstaand formulier in, dan stuur ik je het e-book zo snel mogelijk toe.

Veel succes en laat het me weten als ik je ergens bij kan helpen!

jolanda-handtekening-specimen-300x129

Jolanda Verdegaal