Coaching zeker mogelijk tijdens Corona


Corona

De hele wereld staat op zijn kop… veel dingen kunnen nu even niet, of alleen in aangepaste vorm. Ik kijk graag naar wat er nog wél mogelijk is. En dat is heel veel! Ik denk graag in mogelijkheden en positiviteit.

Feiten zijn er om mee om te gaan, ook in deze bizarre tijd. Ik weet dat dat niet altijd meevalt! Is het voor jou nu lastig? Ben je de tools die je van me gekregen hebt even kwijt? Heb je even een steuntje in de rug, tips, tools of feedback nodig? Ik ben er graag voor je.

Één-op-één gesprekken kunnen gewoon plaatsvinden, natuurlijk op een veilige afstand van 1,5 meter. Mijn werkruimte is groot genoeg om afstand te kunnen houden. Ook kan het via een video-call, Whatsapp of Facetime: al vanaf een half uur!

Wees dus welkom! Maak een afspraak per mail (coaching@jolandaverdegaal.nl), telefoon of Whatsapp (06-51123220).tegenzit