Ervaringen

Home » Ervaringen

6 ervaringen bovenaanIk heb al veel mensen mogen coachen en trainen. Hieronder leest u een aantal ervaringen.

Ik denk dat niemand mij zo goed heeft kunnen helpen als Jolanda, door haar positieve energie, humor en begrip.

Line-Divider

Wat een enthousiasme, overtuigingskracht en positiviteit heeft Jolanda aan me meegegeven tijdens mijn coachingstraject van maar 3 maanden. ALLES is bij me veranderd; meer dan ik ooit had kunnen denken. Ik ben heel blij en dankbaar dat ik deze stap (toch) gezet heb.

Line-Divider

Oprechte coaching die je verder helpt voor de rest van je leven.

Line-Divider

Ik had nooit gedacht dat ik in een paar dagdelen zoveel over omgang met mensen en communicatie zou kunnen leren. Ik heb genoten en heel veel geleerd. Fijn die directe en praktische, duidelijke aanpak. Hiermee kan ik verder! Bedankt!

Line-Divider

De combinatie van praten, wandelen, schilderen en fotograferen is erg uniek in mijn beleving. Top.

Line-Divider

Jolanda is een spontane, lieve, hartelijke, creatieve vrouw, waar ik me meteen bij thuis voelde. Ze heeft me veel inzichten en kracht gegeven om mezelf te zijn! Ik ben weer TO BE ME.

Line-Divider

Het heeft me rust, ontspanning & energie gebracht.

Line-Divider

Wat ben ik blij dat mijn baas ons deze workshop ‘cadeau heeft gegeven’. Ik was een beetje terughoudend, ben nu erg verrast wat ik in zo’n dagdeel van Jolanda heb mogen leren. Ik kan het nu niet, niet meer weten!

Line-Divider

Jolanda heeft mij door haar coaching wat van haar energie en positiviteit gegeven. En daardoor ben ik weer in mezelf gaan geloven.

Line-Divider

Ik vond de mails en app-jes tussendoor heel fijn! Heb ze heel vaak gelezen en de dingen erin vastgehouden. Ik kreeg er moed en positieve energie van.

Line-Divider

Ik ga nu heel anders om met situaties, ben gelukkig en niet meer onzeker! Ik merk dat ik ‘de tools’ overal (ongemerkt) toepas. Zelfs mijn omgeving merkt verschil en zegt dat ook.

Line-Divider

Het indrukwekkendst vind ik de foto’s voor en na; wat een verschil! Ik denk dat mensen mij al langer zagen zoals ik nu ben, alleen nu ben ik het ECHT!

Line-Divider

Ik ben Jolanda dankbaar voor wat ze mij, zo vakkundig en krachtig, in zo’n korte tijd heeft geleerd. Daar heb ik voor altijd iets aan! Ik ben zeer zeker naar ‘een hoger level’ gegroeid. The only way is up!

Line-Divider

Dit is echt het GROOTSTE en BESTE cadeau dat ik mezelf gegeven heb. Wat een variatie in je coaching, wat een verschil, ik voel me nu de hele dag TOP. Ik wist echt niet meer wat dat was, ik was aan het overleven, wilde zelfs niet meer leven en nu heb ik energie, kracht en levenslust voor meer dan 100%.

Line-Divider

De boswandeling heeft het meeste indruk op me gemaakt! (Terwijl ik niet meer naar de bossen durfde en zeker wist dat ik er nooit meer naar toe zou gaan.) Ik vond het erg mooi om in de natuur met mezelf bezig te zijn. Mooie opdrachten gedaan en dichter bij mezelf gekomen. Dit ga ik zeker vaker doen.

Line-Divider

Door Jolanda weet ik weer wat me gelukkig maakt en wat gelukkig zijn is. Geluk zit in mezelf.
Wat een verschil, ik wilde ‘echt’ niet op de foto de eerste keer en nu, na 4 maanden, maak ik met het grootse plezier samen met jou een geweldige, gezellige en mooie fotoshoot. Dit had ik echt niet verwacht en gedacht.

Line-Divider

Ik dacht dat ik wat dingen zou leren om beter te kunnen communiceren op het werk, maar ik heb veel meer geleerd in korte tijd. Bijvoorbeeld hoe ik en andere mensen in elkaar zitten, ook zeer zeker privé. Ik zit veel beter in mijn vel, ga met meer plezier na mijn werk en doe veel meer op een dag. Dat had ik vooraf echt niet verwacht.

Line-Divider

Ik weet weer wat leven is…

Line-Divider

Door Jolanda heb ik geleerd de kracht te vinden om mijn droom waar te maken, te realiseren en te blijven volgen, zowel in werk als privé.

Vul in voor gratis kennismakingsgesprek:

    Je naam (verplicht)

    Je e-mail (verplicht)

    Onderwerp

    Je bericht