vakantie voorbij


140725 (319)_1024x683[1]De vakantietijd is weer voorbij voor me. Iik ben deze week weer volle goede moed en inspiratie aan de gang gegaan. Ik heb een hele fijne tijd gehad, een hele mooie reis gemaakt door Namibië met mijn vriend; dat heb ik weer in mijn rugzak met mooie herinneringen gestopt en genieten we nog heerlijk van na. Ook met de kinderen nog leuke dingen gedaan die me erg dierbaar zijn. De vakantietijd heeft me weer ruimte, inzicht en inspiratie gegeven. Het is goed een break te hebben gehad en nu echt weer zin om te werken met weer meer regelmaat.

Mijn najaar programma is ook klaar, dat loopt inmiddels en zal ik hier nog een keer bijzetten. Het weer wordt minder, dat geeft weer meer tijd binnen, dat kan zijn voor creativiteit, lezen etc. Voor nu misschien leuk eens een nieuwe fotosessie te maken. Zie mijn agenda en voor eigen datum, kun je altijd contact met me opnemen! Voor iedereen houdt de warme, fijne vakantieherinneringen vast en draag ze diep in je hart, volg dat, want dat klopt altijd….. wat daar de afgelopen maanden ook uit of in is gekomen…..

Jaarplanning activiteiten najaar 2014