nieuwe reactie’s klanten geplaatst


Ik heb weer wat reacties van klanten geplaatst, ik zal ze hieronder ook nog een keer plaatsen:

Ik herken me zelf bijna niet meer van de foto van 3 maanden geleden, goed dat je een foto gemaakt hebt, anders had ik het nooit zo goed echt kunnen zien.

Wat een verschil, ik wilde “echt” niet op de foto, de eerste keer en nu na 4 maanden maak ik met het grootse plezier samen met jou een geweldige, gezellige en mooie foto-shoot.

Dit is echt het GROOTSTE en BESTE cadeau dat ik mezelf gegeven heb, wat een variatie in je coaching, wat een verschil, ik voel me nu de hele dag TOP, ik wist echt niet meer wat dat was, was aan het overleven, wilde zelfs niet meer leven en nu heb ik energie, kracht en levenslust voor meer dan 100 %.

Dit is het mooiste cadeau dat ik mezelf gegeven heb voor de rest van mijn leven.

Ik heb er lang over gedaan om te komen en wat ben ik blij dat ik die stap, die heel eng leek heb genomen…. Daardoor heb ik vele grote, goede stappen gemaakt.

Ik wilde meer zelfvertrouwen krijgen en heb veel meer gekregen, dit had ik echt nooit kunnen denken.

Ik wist niet dat ik zoveel kracht in me had als het gaat over gevoelens….

Ik weet weer wat leven is……

Ik dacht dat mijn relatie niet goed zat en door te praten, eerlijk te zijn, vragen te stellen, me open te stellen met jou tips, ben ik er achter gekomen dat we een geweldige relatie hebben en we zijn weer heel dicht bij elkaar gekomen. Ik zat veel teveel te denken en dacht dingen die er helemaal niet waren…. Dit is echt fijn en natuurlijk heel belangrijk; love is all….

Wat het me gebracht heeft; veel geluk, goed gevoel, kracht; een volledige verandering van mijnleven, oa door mijn communicatie, anders denken en positief en rustig zijn.

Ik weet weer wat gevoel is.

Met meest indrukwekkendst vind ik dat in zeer korte tijd ik zo weer mezelf ben en ik zoveel acties heb ondernomen.

Ik doe regelmatig de korte, eenvoudige oefeningen, heb veel aan de map en pak die er regelmatig bij en je spreuken zijn ook super en komen steeds op het goede moment en lees ik regelmatig door.

Wat mij de meeste kracht heeft gegeven is om door te gaan wat IK wil.

Het is echt zo, ik ben verandert en alles om me heen verandert; vrienden, mijn gezin; alles en iedereen

Alles en veel veel meer heb ik NU Al bereikt wat IK wil, wie weet wat nog allemaal op mijn pad komt

Je mails en sms-en kwamen altijd op tijd….. als ik het nodig had.. TOEVAL BESTAAT ECHT NIET!

Ik kijk nu heel anders tegen dingen aan, ben positiever en sta sterker in mijn schoenen en mijn communicatie is heel anders; ik “wauwel”ook niet zoveel meer hihi…

Het is het mooiste kado wat ik mezelf heb gegeven in mijn leven en is onbetaalbaar!

Ik heb hard gewerkt, dankzij jou en ben van ver gekomen (letterlijk als figuurlijk, moest 50 km rijden) maar het resultaat voelt zo fijn en positief, het heeft mij heel veel gebracht!

Jolanda, ik ben je echt heel erg dankbaar, zal je heel erg missen en wens je alle geluk van de wereld en hoop dat veel mensen naar jou gezellige, leerzame praktijk weten te vinden. Dit gun ik iedereen.