Jaarplanning workshops To Be Me gericht op alleenstaande en gescheiden vrouwen


Jaarplanning 2017 workshops To Be Me gericht op alleenstaande en gescheiden vrouwen.

Dit jaar geef ik maandelijks verschillende workshops speciaal voor gescheiden en alleenstaande vrouwen in Business Dome Eersel. Op woensdag 8 feberuari start ik met de gratis kennismakingsworkshop ‘To Be Me’ waarin we kijken naar wie jij bent en wat jij wilt. Ben jij klaar voor die volgende stap? Wil jij positiever in het leven staan en meer zelfvertrouwen hebben?

Geef je dan snel op door me een mail te sturen! Natuurlijk mag je ook een vriendin, zus, buurvrouw of collega meenemen. Meer informatie vind je op mijn website en Facebookpagina

Neem je buurvrouw, kennis, vriendin, collega, lotgenoot mee en kom zelf voor 1/2 prijs.

1e keer ALTIJD GRATIS om te kijken of het iets voor je is.

WELKOM! Tot ziens. Warme groet, Jolanda Verdegaaljaarplanning-workshops-2017