Hele fijne feestdagen en maak van 2017, het beste wat mogelijk is om met trots op terug te kijken!


Beste allemaal,kerstkaart-jolanda-verdegaal-coaching-en-fotografie-dec-2016

Het einde van het jaar nadert. Dit is de tijd waarin we genieten bij de kachel, van brandende kaarsjes in huis, terugkijken op de mooie dingen van 2016 en vooruitkijken naar 2017. Het is een tijd van goede voornemens en bezinning. Maar besef, voornemens alleen zijn niets, alleen DOEN werkt, dus stel doelen. Bekijk wat werkelijk belangrijk is in het leven. Waar het verleden je gebracht heeft staat vast, hoe je verder reist bepaal je zelf. Wat maakt jou echt blij en gelukkig, wat wil jij echt?! Volg je hart, want dat klopt altijd.

Iedere dag een nieuw cadeau

Onthoud dat iedere nieuwe dag een cadeau is dat je uitpakt wanneer je wakker wordt! Je kunt elke dag beslissen om gelukkig te zijn. Mijn cadeautjes dit jaar waren:

  • De fijne dankbare momenten met mijn kinderen, partner, vrienden en familie.
  • De cliënten, die ik als personal coach mocht begeleiden en die nu weer vooruit kunnen kijken naar een mooie en positieve toekomst. To Be Me…. In je eigen kracht!
  • De mensen voor profielfotosessie, families, gezinnen, bruidsparen en afscheidsfotografie, die ik heb mogen vastleggen met mijn fotocamera; Remember The Moment.
  • De bijzondere plaatsen in de wereld die ik weer heb mogen ontdekken, zoals het hooggebergte Upper Mustang in Nepal deze zomer. Reizen verrijkt je leven…..
  • De naamswijziging van To Be Me Coaching naar Jolanda Verdegaal Coaching en Photo Jol naar Jolanda Verdegaal Fotografie. Met een nieuw logo’s en een frisse huisstijl die je ook terugvindt op mijn vernieuwde websites.

Voor 2017 heb ik vooral het doel om door te gaan met waar ik vol passie mee bezig ben: blijven genieten van de bijzondere mensen om me heen, het beste uit mensen halen en ze blijvend veranderen in wie ze werkelijk (willen) zijn.

Op het programma voor 2017

De succesvolle workshops ‘Kijk… dit ben ik!’ en ‘Communicatie & Gedrag’ keren in 2017 weer terug. Daarnaast organiseer ik nog elf thema-workshops, speciaal voor gescheiden of alleenstaande vrouwen. Deze workshops kun je opvolgend volgen, maar je kunt er ook die onderwerpen uitpikken die jou aanspreken. Natuurlijk blijf ik het creatieve vak ook met veel plezier en energie uitoefenen, als fotograaf en door het geven van workshops mozaïek. Kijk voor meer informatie op mijn websites.

Ik wens iedereen gezellige feestdagen en een gezond en vooral heel gelukkig 2017 toe.

Met feestelijke groet,

Jolanda Verdegaal

www.jolandaverdegaalcoaching.nl

www.jolandaverdegaalfotografie.nl

www.mozaiekkunstbrabant.nl