leuke evaluatie klant!


IMG_6900Leuke de evaluatie van een cliënt te lezen en vanmorgen weer een nieuwe cliënt begonnen, dus de map en schrijfblok lagen vanmorgen al weer klaar! Wat heb ik een super-vak!
Ik ga blij en voldaan het weekend in….;

* Het is heel erg leerzaam, je leert o.a. jezelf heel goed kennen zodat je met het leven en anderen leert omgaan, omdat je met jezelf kan omgaan.
* Het meeste indruk heeft op mij gemaakt: wat een verschil en een paar maanden tijd en de creatieve manier waarop er w…ordt om gegaan met bepaalde technieken en de manier waarop je dingen leert.
* Het indrukwekkendst vind ik; De dingen die ik gedaan heb en eigenlijk heel vaag waren leerden mij veel over mezelf en hoe ik om moet gaan met mijzelf. Dat alleen die kan ik veranderen en dat ik goed ben zoals ik ben en perfect niet bestaat.
* De meeste dingen gebruik ik onbewust en soms ook bewust.
* Het was heel fijn dat je altijd bereikbaar bent als ik geen afspraak heb en toch ergens mee zit kon ik mailen of appen.
* Ik sta er versteld van en ik ben trots op mezelf dat ik zo veel geleerd heb en zo ver ben gekomen, dat had ik nooit kunnen denken.

Heel erge bedankt voor alles en ik hoop dat je nog veel mensen zo kan helpen!