Website mozaiek in de lucht; www.mozaiekkunstjolanda.nl


kaartje mozaiek naast erlkaarNieuw  online:

Jippie mijn mozaïeksite is in de lucht! Zie www.mozaiekkunstjolanda.nl. Voor workshops mozaïeken en mozaïekkunst op maat maken. In allerlei vormen en maten voor aan de muur en betonnen harten voor binnen en buiten.
Mozaïekkunst: Een uniek, origineel kunstwerk, een persoonlijke puzzel. Mozaïeken is als het ware een originele persoonlijke puzzel waarvan je de stukjes nog eventjes op maat moet snijden/knippen. Mozaïeken is niet moeilijk, heel eenvoudig te leren. Iedereen kan mozaïeken, jong en oud, linkshandig, rechtshandig of zelfs……als je helemaal niet handig bent. Mozaïeken is ontspannende bezigheid. Het is heel leuk deze hobby van mij, ook anderen te leren en te laten ervaren dat het rust en balans oplevert om regelmatig creatief bezig te zijn. Mijn balans is coachen; To Be Me coaching, fotografie; Photo Jol en mozaïeken; mozaïekkunst Jolanda. Allen is met mensen omgaan en balans vinden en behouden dat is mijn passie.Het is heel leuk deze hobby nu ook anderen te leren en goed te laten ervaren aan mensen dat het een goede balans is in je leven regelmatig creatief bezig te zijn. Mijn balans is coachen; To Be Me coaching, fotografie; Photo Jol en mozaïeken; Mozaïekkunst Jolanda. Alles is met mensen omgaan en balans vinden. Dat is mijn passie.