Workshops

Home » Workshops

Workhops – bijeenkomsten – besloten Facebookpagina

Merk je ook dat er na een tijdje nog maar weinig begrip vanuit je omgeving komt en je mensen om je heen ‘verliest’, terwijl je juist zo’n behoefte hebt aan begrip, een luisterend oor, een klankbord? Wil je goede keuzes maken, zoek je balans en rust, en wil je met positieve blik vooruit? Misschien kan ik je helpen.

Er is een grote groep (gescheiden) vrouwen, die graag verder wil, maar het even niet zelf voor elkaar krijgt. Heb jij dit ook meegemaakt, ben jij ook (ongewild) alleenstaand of gescheiden? Ik weet als geen ander wat een zware en moeilijke tijd dat is. Een tijd waarin je veel moet regelen en verwerken, en er maar weinig tijd en energie overblijft voor jezelf. Het is heel erg belangrijk – voor jezelf en eventuele kinderen – dat je nu de juiste beslissingen maakt en zaken goed regelt en vastlegt.

Vul in voor gratis kennismakingsgesprek:

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Onderwerp

Je bericht

Sisterhood

Door mijn eigen persoonlijke ervaringen en mijn werk als personal coach weet ik dat er veel vrouwen stappen willen zetten in een positieve richting. Vrouwen praten en delen graag; begrip komt vaak van lotgenoten of andere ervaringsdeskundigen. Om ervaringen, tips en informatie te delen, organiseer ik regelmatig workshops en bijeenkomsten, en heb ik een besloten Facebookgroep opgericht. Noem het een soort ‘sisterhood’.

Investeer tijd in jezelf

Wil jij ook graag begrepen en gehoord worden, een keer uithuilen, tips krijgen en jezelf weer ontwikkelen in een positieve richting? Je bent van harte welkom! De workshops zijn erg praktisch en leerzaam om meteen stappen vooruit te zetten. Ze zijn vrijblijvend; de enige investering is je tijd. Voor de praktische workshops vraag ik een eigen bijdrage van € 19,50 voor de zaalhuur en kopje koffie of thee.

Ben jij klaar voor die (eerste) stappen vooruit?

Neem gerust contact met me op via mail, app of telefoon. En lees alvast de tips in mijn e-book vol herkenning en praktische, eenvoudige tips die je meteen na het lezen kunt toepassen. Houd ook mijn agenda in de gaten voor aanvullende activiteiten die ik organiseer.

Bekijk hier de jaarplanning van de workshops

Lees meer over de speciale workshop: Kijk… dit ben ik!
Lees meer over de speciale workshop: Communicatie & Gedrag
Lees meer over de creatieve workshop

Vraag het gratis e-book aan met 101 praktische tips

Lees de ervaringen van anderen

Bezoek mijn Facebookpagina
Meld je aan voor mijn besloten Facebookpagina To Be Me