Trainingen

Home » Trainingen

3.1 trainingen bovenaanJolanda Verdegaal geeft trainingen op maat. De wensen van de opdrachtgever staan hierbij centraal. To Be Me Training & Coaching kan worden ingehuurd voor een dag(deel) teambuilding, maar ook voor een langduriger trainingstraject. Trainingen kunnen plaatsvinden bij de opdrachtgever, maar naar wens ook op locatie. Een trainingsgroep bestaat doorgaans uit vijf à tien medewerkers.

Vier soorten trainingen

To Be Me Training & Coaching verzorgt vier soorten trainingen:

  • Resultaat maak je samen

Deze communicatietraining versterkt de communicatie binnen uw bedrijf en geeft medewerkers inzicht in het effect van hun communicatie op de ander. Door beter te luisteren naar elkaar en af te stemmen met elkaar, ontstaat er automatisch een betere onderlinge samenwerking, een prettiger werksfeer, een lager ziekteverzuim en uiteindelijk een beter resultaat. De training ‘Resultaat maak je samen’ duurt 2 dagen of 4 dagdelen.

  • Wij maken het verschil

Zorg dat al uw medewerkers daadwerkelijk een visitekaartje zijn voor uw bedrijf en maak van al uw klanten en partners ambassadeurs! Deze training richt zich op ‘klantgericht denken’, ‘het voorkomen van misverstanden’ en ‘het verbinden van belangen’. Meer tevreden klanten zal leiden tot een beter resultaat. De training ‘Wij maken het verschil’ duurt 2 dagen of 4 dagdelen.

  • Meegroeien

Deze speciale training is gericht op managers van groeiende bedrijven, die te maken krijgen met meer afstand en veranderende verhoudingen tussen management en medewerkers. De training geeft managers/directeur-eigenaren handvaten om medewerkers te motiveren en mee te krijgen in veranderingen. De training ‘Meegroeien’ duurt 1 dagdeel.

  • Samen bouwen aan een team

Een team is meer dan een groep losse individuen die min of meer toevallig op dezelfde afdeling werkt. Binnen een team is sprake van een gemeenschappelijke doel, betrokken teamleden, een duidelijke verdeling van rollen en verantwoordelijkheden, heldere werkafspraken en procedures, en onderling vertrouwen, waardering en respect. Wilt u uw medewerkers ook smeden tot een hecht team? Kies dan voor de training ‘Samen bouwen aan een team’. Deze training duurt 1 dagdeel en kan worden uitgebreid met een creatief dagdeel of een fotodagdeel.

Persoonlijke coaching

In een enkel geval kan het zijn dat werknemers na afloop van de training individuele coaching nodig hebben. Ook daar kan Jolanda in haar rol als coach voor zorgen. Mocht er behoefte zijn aan zorg die Jolanda niet kan bieden, dan verwijst zij door naar een van de specialisten in haar netwerk.

Meer informatie

Download hier de flyers over Trainingen en Teambuilding. Ontvangt u deze flyers liever per post, stuur dan een e-mail naar info@tobemecoaching.nl. Ook voor meer informatie en/of prijzen kunt u via de mail contact opnemen.

3.2 trainingen onderaan