Klantenkaart

klantenkaartGebruik de unieke klantenkaart van Jolanda Verdegaal Coaching om te besparen op dagelijkse aankopen, maar ook op bijvoorbeeld een personal coachingstraject.

Wil jij ook besparen op je dagelijkse aankopen, die je toch al doet? Ik geef je een unieke klantenkaart cadeau die je wereldwijd kunt gebruiken, zowel online als in winkels. Dit bespaart je al gauw rond de € 1.000,- per jaar, terwijl je er niet veel voor hoeft te doen. De klantenkaart is gratis, eenvoudig te gebruiken en volledig geautomatiseerd.

Wanneer je er alleen voor komt te staan heb je op emotioneel, financieel en praktisch gebied al heel veel te regelen. Wellicht kom je in een andere (financiële) positie en moet je veel zaken zelf gaan regelen. Mijn klantenkaart is een handig hulpmiddel om al je huidige en toekomstige kosten, opbrengsten en uitgaven in kaart brengen, waardoor je makkelijker kunt plannen. Ik ondersteun je daar graag bij.

Omdat ik blij ben met jou als lezer of cliënt geef ik je graag mijn klantenkaart cadeau, zodat ook jij op heel veel uitgaven kunt besparen. Vul het aanvraagformulier in om direct een klantenkaart te bestellen of om meer informatie op te vragen.