Privacyreglement


Er is momenteel veel te doen rondom de privacywetgeving, van alle kanten worden we belaagd met ‘feiten’ rondom de nieuwe privacywetgeving, allemaal verschillende meningen, invalshoeken en interpretaties vliegen me om de oren. Op mijn site staat natuurlijk ook het nieuwe privacy regelement, je vindt het onder het ‘kopje’ contact. Ik ging en ga altijd heel discreet om met mensen en hun persoonsgegevens. En waar het nog steeds op neer komt, is dat als je niet meer geïnteresseerd bent, je natuurlijk de vrijheid hebt om je af te melden voor mijn nieuwsbrief, met één klik onderaan de nieuwsbrief. Heel eenvoudig dus. Ik stuur heel af en toe een nieuwsbrief, wat aanbiedingen, acties etc. alleen als er echt nieuws is. Dus hooguit een paar keer per jaar.

Zie onder contact mijn Privacyreglement.