Creatief en fotogeniek jaarprogramma klaar


Agenda geheel 2015 Profielfotodagen en mozaiekworkshops op inschrijvingHierbij mijn creatieve jaarprogramma. Ik heb dit jaar alleen data gepland voor profielfoto’s en mozaïekworkshops. Andere sessies plan ik in overleg met jou op afspraak. Vraag naar de mogelijkheden voor teambuilding, dag(deel), uitje met buurt, vrienden, familie en dergelijke.

Wil jij (eindelijk) een goede profielfoto? Eén keer per maand organiseer ik een speciale profielfotodag. Ik maak een uitgebreide fotosessie van je met de vraag ‘hoe wil jij gezien worden?’

Of wil je avond ontspannen en creatief bezig zijn? Kom dan mozaïeken en maak je eigen dienblad, spiegel, schaal of kunstwerk voor aan de muur.

Je bent van harte welkom. Met een eigen groep vanaf 5 personen kun je je eigen dag(deel) bespreken. Kom je alleen? Kijk dan even naar de mogelijkheden op het jaarprogramma.