Leerzame lezing/workshop gehad bij NLP-Cafe Eindhoven


gisteren leerzame avond gehad bij NLP-Cafe op High Tech Camus door Marja Voorkamp over Hypnose; focus of magie. Conclusie is dat het beide is en vooral mijn conclusie dat er heel veel onbegrip en misverstand is rondom het woord door vooral theaterhypnose, jammer! Ben blij dat ik duidelijke uitleg en heb mogen ervaren hoe het is en werkt. Ook weer de kracht van taal, aannames en (voor)oordelen van …veel mensen die niet weten wat het is, daardoor dingen invullen! Marja Voorkamp heel erg bedankt voor je informatie en interessante en duidelijke uitleg, handout en jou passie voor ons mooie vak! Ik heb weer geleerd en ervaren, waar ik je dankbaar voor ben. Haar mooie woorden om te overdenken: Als ik blijf kijken zoals ik altijd heb gekeken blijf ik denken zoals ik altijd dacht. Als ik blijf denken zoals ik altijd heb gedacht, blijf ik geloven zoals ik altijd heb geloofd. Als ik blijf geloven, zoals ik altijd heb geloofd, blijf ik doen zoals ik altijd heb gedaan. Als ik blijf doen zoals ik altijd heb gedaan, blijft mij overkomen wat mij altijd overkwam. Maar als ik mijn ogen sluit en voel mijn ware zelf van binnen, dan kom ik deze cirkel uit en kan ik steeds opnieuw beginnen.