Bijzondere kaart gekregen na coachingsessie


IMG_1462Ben heel blij, ontroerd en trots op deze mooie kaart van mijn klant, die ik kreeg en ze voor me gemaakt heeft na een coaching-sessie! Ze is Thankful & Happily……

Wat een heerlijk vak heb ik als ik zie wat voor geweldige stappen mensen maken. Jammer dat foto voor en na niet geplaatst mag worden…. En ik begrijp het en ga hier respectvol mee om. Wat een enorm verschil met de fotosessie vandaag en toen ze in februari hier binnen kwam lopen….. Nu weer sprankeling in de ogen, stralend, levenslust, kleurrijk, een hele mooie lach etc etc. Ze zegt; dit is echt het mooiste cadeau dat ik mezelf ooit gegeven heb voor de rest van mijn leven! Ik ben zo blij dat ik je tegen ben gekomen…. En ik zeg BEDANKT voor jou vertrouwen, energie en harde werken en de mooie, lieve kaart.