Ervaringen


Hier wat ervaringen van mensen die een coachingstraject van 5 x hebben ondergaan:

ONZE ERVARINGEN met Jolanda van To Be Me coaching Eersel:

* Jolanda heeft door de coaching mij wat van haar energie en positiviteit gegeven. En daardoor ben ik weer in mezelf gaan geloven.

* Mijn verwachtingen zijn zeer zeker uitgekomen. Ik ging naar deze coaching toe omdat ik niet lekker in me vel zat. Niet goed wist wat ik met mezelf aan moest. Door naar Jolanda te gaan ben ik door hele kleine dingen diep verrast. Ik heb mezelf beter leren kennen.

* Jolanda is een spontane, lieve, hartelijke, creatieve vrouw, waar ik me meteen bij thuis voelde. Ze heeft me veel inzichten en kracht gegeven om mezelf te zijn! Ik ben weer TO BE ME.

* Door Jolanda heb ik geleerd weer een echte vent te zijn! Met emotie, liefde en kracht.

* De boswandeling heeft het meeste indruk op me gemaakt! Ik vond het erg mooi om in de natuur met mezelf bezig te zijn. Mooie opdrachten gedaan en dichter bij mezelf gekomen.

* Jolanda is een vakkundige pure vrouw, die mij weer vrouw heeft laten zijn.

* Door Jolanda ben ik ook weer creatieve dingen gaan doen, waarvan ik niet wist dat ik ze leuk vond. Dat heeft me heel veel rust en inspiratie gegeven.

* De grootste verandering: Ik vond het lastig om keuzes te maken en daar dan ook achter te staan. Ik twijfelde altijd tot het laatste moment. Nu kan ik keuzes maken en daar ook volledig achter staan. Ik voel me ook happy met wie ik ben. Ben trots op de vrouw die ik altijd was en weer geworden ben. Mijn omgeving ziet me weer stralen en dat doet me goed!

* Jolanda heeft me laten ervaren dat ik als man meer bezit dan ik zelf wist.

* Al is het soms zwaar mezelf te zien, ik ben zooooo veranderd, dat laten de foto’s voor en na zo mooi zien, ofwel weer MEZELF! TO BE ME………

* Ik heb weer: Zelfkennis, kracht en bewustwording. En ook rust!

* Door Jolanda heb ik geleerd wat vrouwelijke en mannelijke energie is: ik had er nog nooit van gehoord, nu weet en voel ik het verschil! Ik kan mijn mannelijke energie soms gebruiken en blijf het liefst heerlijk in mijn vrouwelijke, zachte energie. Dat klopt en voelt beter. Heerlijk!

* Bij Jolanda vind ik een luisterend oor die mij naar de mooie toekomst laat kijken met een grote lach op mijn gezicht met een legere rugzak uit het verleden en een vollere rugzak met een positieve blik op mijn toekomst.

* Door Jolanda heb ik het beste uit mezelf gehaald! JIPPIE!! BEDANKT voor je inzet en je luisterend oor en de geweldige tips, spiegeling en mooie liedjes en spreuken

* Het is fijn om een coach te hebben. De handvatten die ik van Jolanda mee heb gekregen zijn heel waardevol en geven me kracht. Ze kijkt eerst naar wat de oorzaak van het probleem is en vervolgens gaat ze er niet te diep op in maar ze kijkt juist hoe kunnen we dit probleem verhelpen of ervoor zorgen dat het niet meer voorkomt.

*  Ik heb de manier van werken van Jolanda als erg prettig ervaren. Het voelde heel vertrouwd met haar. Ze toont begrip en gaf me positieve energie. Die ze volgens mij zelf ook veel bezit.

* Wat een enthousiasme en positieve energie hier in deze mooie, gezellige, creatieve werkruimte; deze coachingsessie is het mooist en het best wat ik mezelf ooit cadeau heb gegeven! Jolanda bedankt voor wie je bent en dat je hebt laten zien wie ik ben!

*  Ik heb heel veel gehad aan de spreuken die Jolanda benoemde. O ja en niet te vergeten, de ademhaling en stevig staan in je schoenen.

* Ik geloof weer in mezelf. In de persoon die ik ben.  Ikzelf heb het gedaan (met hulp van Jolanda natuurlijk).

* De combinatie van praten, wandelen, schilderen en fotograferen is erg uniek in mijn beleving. Top.

* Door Jolanda weet ik weer wat me gelukkig maakt en wat gelukkig zijn is. Geluk zit in mezelf.

* Jolanda; zo positief, zo direct, zo vrolijk, zo enthousiast! WOW je hebt een mooi vak gekozen, het past bij je en ik ben blij dat ik jou gevonden heb! BEDANKT en ga zo door.

* Ik ben dichter bij mezelf gekomen door op een andere manier naar sommige dingen te kijken.

* Jolanda is erg energiek, actief, positief en kleurrijk, dat geeft zoveel energie, positiviteit en goede zin

* Door Jolanda ben ik minder en eenvoudiger gaan denken en meer gaan voelen

* Ik heb gewerkt in de map en daar van alles ingevuld. Ook denk ik dat deze map over een tijdje nog heel nuttig is om erin terug te lezen.

* Door Jolanda heb ik geleerd de kracht te vinden om mijn droom waar te maken, te realiseren en te blijven volgen.

*Voor mij waren de e-mails tussendoor heel belangrijk. Ik las er vaak snel doorheen en op een later tijdstip ging ik er even voor zitten. Het is goed dat je tussen de sessies gestimuleerd blijft om met jezelf bezig te zijn.

*Ook de smsjes waren erg fijn. Fijn om te zien dat iemand met je meeleeft.

*Ik ben nu gelukkig door kleine dingen. Ben tevreden met wat ik heb en neem de tijd om te genieten van doelen die ik behaald heb.

*Het is super fijn een step-up te maken, Ik zit lekker in mijn vel, vol energie en geniet van het leven en de liefde van alle mensen om me heen.

*Ik kwam hier binnen als een meid die het echt even niet meer wist. Ik wist dat het niet goed zat maar totaal niet waar ik moest beginnen. Door een fijn gesprek met Jolanda wist ik dat het allemaal wel goed zou komen maar dat ik gewoon ergens moest beginnen met wat handvatten die voor mij heel belangrijk zijn geworden. Ik voel me fijn, tevreden en gelukkig. Deze ervaring zal ik altijd met mij meenemen en die neemt niemand me meer af. Ik heb gewerkt aan mezelf en ben hier trots op!