De betonnen harten zijn klaar


betonnen hartenIk heb een mallenmaker gezocht en gevonden en ik heb betonnen harten laten maken. Ik heb ze deze week aangeleverd gekregen en heel actief bezig geweest om er 3 te mozaïeken. Ik vind ze super mooi geworden en ben er heel trots op. Ik wil al een tijd dit product op de markt brengen, er zijn vele mogelijkheden mee voor binnen en buiten: gewoon neerleggen (in gewoon beton of kleur beton), mozaïeken, schilderen, etc. Ook een mooi middel als verliesverwerking. Als je iemand uit liefde verloren hebt door bv de dood, is het mooi dat te kunnen verwerken. Dat kan dmv bv eerst een wens erop te schrijven daarna te mozaïeken (met meerdere mensen: ieder zijn steentje bij laat dragen). Ik ben heel benieuwd wat voor reacties er op zullen komen, komend weekend op de winterfair Eersel, WELKOM!