Fietsongeluk


Op maandag 27 mei heb ik een vrij ernstig fietsongeluk gehad waarbij ik met mijn wielrenfiets ten val kwam, 1 1/2 week fijn en goed verzorgd in een Belgisch ziekenhuis, daarna een week bij mijn lieve vriend en daarna thuis nog veel gerust en aangesterkt. Naast de rust ook een periode van weinig energie en tijd om na te denken, te voelen en bij mezelf te komen. Uit alles komt iets goeds……… ook dit, daar ben ik in mijn bewustwordingsproces zeker achter gekomen. Ik vind dat ik heel veel geluk heb gehad, dat ik er nog ben en heel goed en mooi genezen ben en hele fijne, liefdevolle hulp om me heen heb. Veel pijn gehad: hoe zeer iets kan werken, kan het soms ook doen! Alle energie heb ik gezet op de mensen en dingen dicht om me heen en om naar Marokko te kunnen. Na een geweldige vakantie in Marokko en Knokke ben ik eind juli weer heerlijk aan de gang gegaan. Ik houd het vakantiegevoel en de rust lekker vast en heb de zon en de liefde die ik heb mogen ontvangen diep in mijn hart gesloten. Het heeft me veel gebracht en ben gelukkig altijd heel rustig en positief gebleven en steeds genoten van wat ik wel kon.