Deelname Regio Businessdagen


Ook To Be Me Coaching is aanwezig op de Regio Business Dagen Zuidoost-Brabant

Op maandag 16 en dinsdag 17 september vindt de 21e editie van de Regio Business Dagen Zuidoost Brabant plaats in het Beursgebouw Eindhoven. Ook To Be Me Coaching zal aanwezig zijn op de Regio Business Dagen Zuidoost-Brabant. De Regio Business Dagen is al jaren het grootste netwerkevenement van Zuidoost Brabant en dit jaar kunt u in contact met onze medewerkers op ‘OCgndB-Plein’  in de stand van Open Coffee. Naast ontmoeting en netwerken staan dit jaar ‘kansen voor de ondernemers’ tijdens de beurs centraal en ook To Be Me Coaching wil hier deel van uitmaken. De organisatie wil een positief geluid laten horen en ondernemers inspireren. Juist in deze tijd! Naast To Be Me Coaching treft u op de beurs nog ruim 250 andere enthousiaste deelnemers!

Registreer u direct gratis als bezoeker:
www.regiobusinessdagen.nl/nl/bezoekers/bezoekersregistratie

Laat u middels het lezingenprogramma inspireren door bevlogen ondernemers uit de regio. Zij vertellen over hun drijfveren en de uitdagingen waar ze mee te maken hebben. Maar ook praktische zaken zoals financiering komen aan bod.

Grote namen zullen spreken, zoals:

Naast het lezingenprogramma kunt u op de beursvloer van de Regio Business Dagen kennis maken met exposanten uit de regio. Verdiep bestaande relaties en ontmoet nieuwe contacten. Laat u informeren over de mogelijkheden om uw onderneming een boost te geven. Hoe kunt u effectiever, efficiënter en maatschappelijk ondernemen?

U komt toch ook?
De Regio Business Dagen Zuidoost Brabant vinden plaats op maandag 16 en dinsdag 17 september in het Beursgebouw Eindhoven. Het evenement is geopend van 14.00 tot 21.00 uur en is na online registratie gratis toegankelijk.

Bezoek de site voor meer informatie: www.regiobusinessdagen.nl